Benvinguts!

Em dic Isabel i vull viure la vida amb consciència i posant el meu cor. Aquí trobareu les meves reflexions sobre el que significa viure d’aquesta manera. També trobareu informació i recursos sobre pràctiques terapèutiques que ens poden ajudar a viure amb més connexió amb el nostre cor i amb consciència del que fem.

A Cor i Consciència trobaràs:

  • articles  i videos sobre el que significa viure des del cor i amb consciència.
  • històries personals, experiències vitals i entrevistes a persones que estan fent el seu camí per viure una vida més connectada
  • referències de professionals de confiança en aquest camp
  • assessorament sobre la millor pràctica o teràpia segons les teves necessitats

Vols anar més enllà? Et veus limitat d’alguna manera en el teu dia a dia? Tens algun problema d’addicció? Relacional? Amb la parella? Com a pare o mare? Sexual? Professional? Tens problemes crònics de salut? Ansietat? Estrès? Et costa trobar un sentit a la teva vida? O potser vols ser més conscient en general? Gaudir més de la vida? Desplegar el teu potencial?

Aquesta pàgina vol donar a conèixer una manera de viure més connectada amb la nostra essència i vol ser una ajuda perquè puguis anar tan enllà i tan a fons com tu vulguis en el teu camí d’autoconeixement, transformació, sanació i desenvolupament personal. Una mica ambiciós, però ja que ens hi posem, no ens hi posem per poc, no?

Llegint Què és un teràpia amb cor i consciència? i Característiques d’una teràpia psico-corporal profunda de la secció d’articles, veuràs si el que es dóna a conèixer aquí pot ser d’interès per tu.

Necessites ajuda, vols començar ja i no saps per on? Vés aquí.

AVÍS: Aquesta pàgina està en construcció i encara s’ha de definir quina serà l’estructura final i el seu el format.  No us estranyi si demà alguna secció ja no hi és o alguna de nova ha aparegut.

Deixa un comentari